Regionmöten flyttar till webben

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Dags att göra nya noteringar i kalendern för den serie webbinarier som nu är planerade. Du behöver inte anmäla dig, bara ha koll på datum och tid, och sedan logga in i Medlemsportalen för att ta del av en rad uppdateringar inom viktiga områden.

Precis som vi brukar inleda våra regionmöten inleder vår vd Pernilla Winnhed serien med webbinarier med en omvärldsspaning, så klart påverkad av den coronakris som också gör att vi möts digitalt den här våren. Omvärldsspaningen följs av en uppdatering av vårt färdplansarbete som fortgår, nästan som planerat, om än på distans. Lina Enskog Broman och Anna Regnstrand ger oss den uppdateringen.

Sedan följer webbinarier om elmarknadsdirektivet i två delar, Fjärrvärmeaktuellt, också det i två delar, ett om vårt säkerhetsarbete samt hur branschen påverkas av pågående total- och civilförsvarsplanering. Läs mer om varje webbinar nedan. Välkomna, vi ses på webben!

Ingen anmälan krävs

Du behöver inte boka en plats. Allt som krävs för att se webbinariet är en Internetuppkoppling och en inloggning till vår hemsida. Du kommer kunna se webbinariet i vår Play medlem-kanal på angiven tid. (Inloggning krävs.) Alla webbinarier kommer att sändas live, med möjlighet att ställa frågor till de medverkande. Du kommer också kunna se dem i efterhand via Medlemsportalen.