Digitala regionmöten med val följs av en serie regionwebbinarier

Publicerat av: Julia Hörnell ·

På grund av coronavirusets fortsatta spridning kommer regionmötena att hållas digitalt även i höst. De digitala regionmötena med val följs under hösten av en serie regionwebbinarier. Och för de som suktar efter fysiska möten planerar vi just nu för dialogmöten på flera orter i höst!

Digitala regionmöten med val

Vi fortsätter att se över hur vi kan mötas under hösten, med hänsyn till covid-19 och virusets spridning. Vad som står klart är att de formella valen till styrgrupper och valberedning, som vanligtvis hålls på höstens regionmöten, kommer att hållas digitalt. Kallelse kommer att skickas ut i vanlig ordning till vd. Kom ihåg att registrera dig för att kunna rösta i valen. Du kommer till registreringen genom att klicka på din regions länk nedan.

Datum för de formella valen:

Region Väst – 8 oktober kl. 10-11.

Region Mitt – 13 oktober kl. 9-10.

Region Syd – 20 oktober kl. 10-11.

Region Nord – 22 oktober kl. 9-10.

Samtliga digitala val kommer sändas i Play medlem på angiven tid.

Regionwebbinarier & fysiska dialogmöten

Övrigt program som tillhör regionmötet kommer att genomföras i webbinarier under oktober och november. Program kommer inom kort, så håll utkik i torsdagsnyhetsbrevet och i nyhetsbrevet Region-Nytt!

Vi gör dock allt vi kan för att finna lösningar som möjliggör fysiska möten trots de rådande omständigheterna. En lösning som vi just nu planerar för är dialogmöten där några av er medlemmar får träffas i taget på de orter ni befinner er på. Mer information om höstens dialogmöten kommer!