Snart dags för Elens dag 2021 – var med och hylla elen!

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Inför Elens dag den 23 januari har vi knåpat ihop en tipslista med idéer på aktiviteter samt skapat några bilder och filmklipp som våra medlemsföretag kan använda för att uppmärksamma dagen i sociala medier. Årets tema är: Med el håller vi kontakten.

Uppdatering: Nu kan ni även kommunicera om dagen med hjälp av två filmklipp. Scrolla ner i nyheten för att hitta filmklippen.

Likt varje år kommer vi den 23 januari vakna upp till Elens dag! Det är inte långt kvar nu. Men innan dess måste vi hinna planera in hur vi ska uppmärksamma dagen. Under sju års tid har våra medlemsföretag hjälpt oss att fira Elens dag, så vi hoppas att engagemanget är fortsatt högt nästa år. Tack vare dagen får vi nämligen möjlighet att visa på elens nytta och nöje i samhället.

Som lite hjälp på traven har vi knåpat ihop en tipslista med idéer på aktiviteter och några bilder som våra medlemsföretag kan använda för att uppmärksamma dagen i sociala medier. Lite längre fram kommer vi även komplettera bilderna med två filmer, som också kan användas i kommunikationen kring Elens dag.

Med el håller vi kontakten

2021 års tema för Elens dag 2021 är Med el håller vi kontakten. Tanken är att vi ska uppmärksamma Elens dag och nyttan med el genom att lyfta hur avgörande elen har varit, och fortfarande är, för att vi ska kunna hålla digital kontakt med jobbet, kollegorna, skolan och våra nära och kära under pandemin. Vi hoppas att så många som möjligt av er vill fira Elens dag tillsammans med oss den 23 januari!

Kom åt materialet

Materialet återfinns som vanligt i Medlemsportalens Verktygslåda: bilder och filmer till sociala medier och tipslista med pandemivänliga aktiviteter (inloggning krävs).

filmer-o-bilder-elens-dag.jpg

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Julia Hörnell

Julia Hörnell

Medlemskommunikatör
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 27 36
Mobil: 0701-64 44 36
E-post: julia.hornell@energiforetagen.se