Följ vårt webbsända klimatseminarium i Bryssel 22 januari

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Energiföretagen Sverige anordnar ett klimatseminarium i Bryssel under rubriken This is how Europe reaches carbon neutrality ASAP. Du kan följa seminariet live via webbsändningen den 22 januari, eller se det när du vill i efterhand.

EU behöver vara koldioxidneutralt långt innan 2050 för att kunna tackla klimatförändringarna. Sverige har redan en nästan koldioxidneutral energisektor, men vissa sektorer har en bit kvar. Energiföretagen Sverige anordnar ett klimatseminarium den 22 januari med konkreta exempel på hur det är möjligt för ett land att bli koldioxidneutralt med hjälp av ny teknologi, sammankopplade sektorer och ytterligare innovationer.

På seminariet medverkar en högklassig panel vars diskussion kommer att utgå från presentationer från tre svenska sektorers  strävan mot, eller erfarenheter av, att bli koldioxidneutrala.

Följ seminariet via webbsändningen

Du kan följa seminariet live den 22 januari klockan 12.45-14.45 via vår webbsändning. Om du inte har möjlighet att se webbinariet live går det lika bra att se det i efterhand.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Daniel Wennick

Daniel Wennick

Chef Energiföretagen Sveriges Brysselkontor
Enhet: Politik och kommunikation
Telefon: +32 (0)473 57 41 76
E-post: daniel.wennick@energiforetagen.se