Se veckans viktiga regionmöteswebbinarier i efterhand

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Fördjupningar i elmarknadsdirektivet, vårt arbete för säkra arbetsplatser och branschens påverkan av totalförsvarsplaneringen. Under tisdagen och onsdagens regionmöteswebbinarer fanns det något för alla anställda på våra medlemsföretag. Tur att det även går att se dem i efterhand!


Jonas Bergman från Svenska kraftnät och Åsa Åhlén Hagman från Energimyndigheten under veckans tredje webbinarium om totalförsvarsplaneringen.

Elmarknadsdirektivet del 2

Veckans regionmöteswebbinarier inleddes den 26 maj med del 2 om elmarknadsdirektivet där Energiföretagens Catherine Lillo främst fokuserade på branschens synpunkter på Ei:s förslag på regeländringar, som vi planerar framföra i vårt remissvar till Infrastrukturdepartementet senast den 5 juni. Logga in för att se webbinariet i efterhand.

Vårt arbete för säkra arbetsplatser

Samma eftermiddag tog Peter Silverhjärta och Magnus Hedén Hallberg plats framför kameran för att berätta om vårt arbete för säkra arbetsplatser. Att Energiföretagen Sverige koordinerar branschens elnätsexperters arbete med Elnätsbranschens riktlinjer (EBR) är känt för många, men vi gör så mycket mer inom området säkerhet och många spännande projekt ligger i planeringsfas. Just detta berättade Peter och Magnus om. Logga in för att se webbinariet i efterhand.

Hur påverkas vi av civil- och totalförsvarsplaneringen?

På veckans tredje webbinarium den 27 maj gav Åsa Åhlén Hagman från Energimyndigheten och Jonas Bergman från Svenska kraftnät oss en bild av hur energisektorn berörs av pågående total- och civilförsvarsplanering. Logga in för att se webbinariet i efterhand.

Fjärrvärmeaktuellt

Under torsdagen den 28 maj kommer vi även sända två webbinarier om aktuellt inom fjärrvärme. Även dessa webbinarier hittar du genom att logga in i vår Play medlem-kanal.