På höstens regionwebbinarier kan alla medlemmar delta

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Snart drar den igång! Vår serie av regionwebbinarier som ger dig som medlem nödvändiga uppdateringar från våra experter. Med en helt digital regionmöteshöst är det även möjligt för medarbetare som inte brukar delta på regionmötena att enkelt ta till sig viktig och intressant information från oss.

Programmet med information om höstens alla regionwebbinarier hittar du här.

Under varje onsdag mellan den 30 september och 4 november erbjuder vi elva webbinarier som täcker aktuella sakfrågor och annat spännande som vi hoppas ska hjälpa dig som medlem i din vardag. Våra experter kommer uppdatera dig om allt från vägen framåt för branschen efter corona till utvecklingen inom elmarknadsdirektivet och aktuellt inom energitillförsel och energiaskor. Vi hade ju helst velat träffa dig en heldag på plats i våra regioner, men det finns även fördelar med ett digitalt program som är uppdelat i olika intresseområden. Webbinarierna möjliggör att fler kan ta del av den information som påverkar dig som medlem i vardagen, både idag och framåt.

Webbinariernas målgrupp

Målgruppen för webbinarierna är bred. De riktar sig till ledningsgrupp, styrelse, kundansvariga och alla som är specialister och spjutspetsar inom sina områden. Ja, vi riktar oss egentligen till alla våra medlemmar. Så sprid gärna programmet till dina medarbetare!

Det spännande programmet och hur du anmäler dig

Programmet med information om höstens alla regionwebbinarier hittar du här. Där hittar du även länkar till hur du anmäler dig till de webbinarier du är intresserad av. Samtliga webbinarier kommer sändas i vår Play medlem-kanal (inloggning till Medlemsportalen krävs). Du behöver anmäla dig innan webbinariet sänds. Ett tips är att anmäla dig redan nu så att det inte glöms bort!

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Lisa Hjelm

Lisa Hjelm

Regionchef Mitt
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 26 54
E-post: lisa.hjelm@energiforetagen.se