En helt digital regionmötesvår

Publicerat av: Julia Hörnell ·

På grund av coronapandemin kommer även vårens regionmöten ske i digital form. Under sex tisdagar i april och maj erbjuder vi dig som medlem tolv livesända webbinarier om allt från taxonomin och tillförlitlighetsnorm till EU-agendans påverkan på fjärrvärmen. Missa inte chansen att kompetensutveckla fler på ditt energiföretag!

 

Tolv regionwebbinarier ersätter regionmötena

Eftersom coronapandemin ännu inte har lagt sig har Energiföretagen Sverige beslutat att alla våra möten kommer ske digitalt fram till sommaren 2021. Så även vårens regionmöten, som vi i likhet med höstens möten omvandlar till en webbinarserie. Vid tolv tillfällen får du ta del av viktiga nyheter och förändringar som rör din verksamhet. Snabbt och kostnadseffektivt, var du än är. Ett tips är att blocka tiderna i din kalender redan nu, så att du med säkerhet har tid att koppla upp dig på webbinarierna och ställa frågor till våra experter live.

Programmet är under framtagning, men vi kan redan nu hinta om att det kommer bestå av allt från taxonomin och tillförlitlighetsnorm till EU-agendans påverkan på fjärrvärmen och utvecklingen för fjärrvärmens energikällor. Vi kommer sända två regionwebbinarier varje tisdag mellan den 13 april och 25 maj (med undantag för den 11 maj). Du ser alla tider och datum här nedan. Mer information om programmet och anmälan kommer!

Datum

10:00 - 11:00

13:00-14:00

13 april

Webbinar 1

Webbinar 2

20 april

Webbinar 3

Webbinar 4

27 april

Webbinar 5

Webbinar 6

4 maj

Webbinar 7

Webbinar 8

18 maj

Webbinar 9

Webbinar 10

25 maj

Webbinar 11

Webbinar 12

Prissättning

Webbinarieserien är en medlemsaktivitet och är därmed endast öppen för er medlemmar. Vi sänder alla webbinarier från vårt kansli och tar ut en självkostnad för produktionen på 350 kronor per webbinarium. 

Du kommer även kunna se alla webbinarier i efterhand på vår hemsida. Där kommer du även hitta de presentationer som föredragarna visar under webbinarierna.

Planer smids för fysiska möten i höst

I nuläget hoppas vi och planerar för att vi ska kunna arrangera fysiska regionmöten som vanligt i höst. Det blir en riktigt efterlängtad återträff om vi kan ses i regionerna i oktober! Enligt planen ska:

  • Region Nord och Mitt ses på Rosersbergs slott.
  • Region Väst på Knistad Herrgård i Skövde.
  • Och Region Syd på Hotell Rådmannen i Alvesta.

Vi följer förstås pandemins utveckling och är beredda att dra i handbromsen om så krävs. Kontakta någon av oss regionchefer om du har frågor om årets regionmöten.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Mats Andersson

Mats Andersson

T.f Enhetschef och Regionchef Nord
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0910-76 14 80
E-post: mats.andersson@energiforetagen.se

Lisa Hjelm

Lisa Hjelm

Regionchef Mitt
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 26 54
E-post: lisa.hjelm@energiforetagen.se

Efwa Nilsson

Efwa Nilsson

Regionchef Väst
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0500-78 90 30
E-post: efwa.nilsson@energiforetagen.se

Anders Karmehed

Anders Karmehed

Regionchef Syd
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 044-12 13 18
E-post: anders.karmehed@energiforetagen.se