Piloten för Schysst elhandel klar

Publicerat av: Eva Rydegran ·

Pilotprojektet som genomfördes under hösten är klart och tre företag är nu certifierade med Schysst elhandel. Det innebär att alla som är intresserade kan anmäla sig för att starta certifieringsprocessen.

Mälarenergi, Tranås energi och Karlstad Energi har sina certifieringar klara. DNV GL som sköter certifieringen tar nu emot intresseanmälningar för att starta processen så att även ditt företag kan certifieras som Schysst elhandlare.

- Piloten har gått över förväntan. Vi är mycket tacksamma för att pilotföretagen lagt ned tid och gjort nödvändiga förberedelser för att uppnå Schysst elhandel.  Nu när testfasen är över hoppas vi att fler företag tar chansen att visa upp för kunderna hur duktiga de är! säger Catherine Lillo, som ansvarat för framtagandet av certifieringen.

Medlemsportalen kan du läsa mer om de 17 kundlöften som utgör kriterierna för certifieringen och om hur certifieringsprocessen går till samt få tips på förberedelser.

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

Schysst elhandel Om certifieringen

Birgitta Rasmussen, projektledare på Mälarenergi berättar hur hon tyckte att certifieringsprocessen gick och vad man ska tänka på.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Catherine Lillo

Catherine Lillo

Regionchef Mitt
Enhet: Medlemsrelationer & juridik
Telefon: 08-677 26 81
E-post: catherine.lillo@energiforetagen.se