Varsågoda - en film om Schysst elhandel

Publicerat av: Eva Rydegran ·

Det är dags att elkunderna lär sig känna igen loggan för Schysst elhandel så de vet vad de ska spana efter. Därför har vi gjort en kort film som passar utmärkt på webben eller i sociala medier för att sprida informationen.

När det nu blivit lättare för kunderna att hitta de elhandelsföretag som är certifierade med Schysst elhandel, genom att Elskling gjort så att man kan söka på det, tyckte vi det var dags att visa upp loggan i sociala medier. Vi gör det genom att sprida en kort film om Schysst elhandel.

Som alltid är det givetvis så att ju fler som delar något i sociala medier, desto större genomslag får det. Därför har vi även gjort en version som ni som är certifierade kan använda själva i era kanaler. Ni kanske vill lägga upp den på er webbplats eller sprida på Facebook eller någon annanstans. Klart man ska vara stolt över att vara en Schysst elhandlare!

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

Versionen utan Energiföretagens logga hittar ni i Verkygslådan.

 

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Marie Lindh

Marie Lindh

Ansvarig slutkundsmarknad el
Enhet: Energisystem
Telefon: 08 - 677 25 08
E-post: marie.lindh@energiforetagen.se