”Distributionselektriker är samhällsbyggare som gör ett viktigt arbete för oss alla”

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Förra veckan genomfördes vår stora utomhusmässa EBR Metod- och maskindagar 2022. Tre dagar solsken, en dag regn, men bara glada miner. Både deltagare och arrangörer upplevde mässan som ett lyckat evenemang. Men varför ska man gå på mässan? Vår vd Åsa Pettersson och EBR Sakkunnige Peter Silverhjärta svarar.


På bilden syns årets värdföretag Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljös vd Kjell Andersson samt Energiföretagen Sveriges vd Åsa Pettersson.

Energiföretagen Sveriges fyra dagar långa elnätsmässa EBR Metod- och maskindagar är till för att utbyta kunskap kring den senaste tekniken om eldistributionsanläggningar, stärka samarbetet mellan branschkollegor och erbjuda medarbetare i elnätsbranschen kompetensutveckling för att de ska kunna bygga elnät på ett ännu bättre, säkrare och mer effektivt sätt.

”Jag tror att de flesta som kommer hit känner att de gör det här för att det har ett lite större värde än bara det enskilda arbetet. Jag tror att man ser sig själv som en samhällsbyggare och som någon som gör ett viktigt arbete för oss alla. Och det kanske är den glädjen som skiner igenom här på mässan”, säger Peter Silverhjärta, EBR sakkunnig på Energiföretagen Sverige.

Få en inblick i mässan genom att se intervjun med Energiföretagen Sveriges vd Åsa och EBR sakkunnige Peter Silverhjärta.

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Jenny Åkerberg Tattaranno

Jenny Åkerberg Tattaranno

Projektledare
Enhet: Kompetens & utveckling
Telefon: 08-677 26 30
E-post: jenny.akerberg@energiforetagen.se