Elens dag

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Energibranschens medarbetare behöver bli många fler för att energiförsörjningen ska tryggas och klimatomställningen lyckas. På Elens dag den 23 januari 2024 förenar därför flera energiföretag sina röster för att locka unga och yrkesväxlare till branschen. Var med ni också!


16 anledningar att jobba i energibranschen

För att nå klimatmålen till 2045 behöver Sverige elektrifieras. Det lär fördubbla elbehovet, vilket innebär att vi behöver bli många fler som jobbar i energibranschen.

Vår bransch spelar en nyckelroll i både klimatomställningen och i allas vardagliga liv. Här erbjuds vi dessutom attraktiva arbetsvillkor. Energibranschen är helt enkelt en drömbransch att arbeta i!

Vi har skapat en lista med 16 anledningar att jobba i energibranschen. På Elens dag den 23 januari 2024 förenar flera energiföretag sina röster i sociala medier och sprider dessa 16 anledningar för att locka unga och yrkesväxlare till branschen. Var med ni också!

Var med och fira Elens dag!

Logga in för att ladda ner allt kommunikationsmaterial till sociala medier, inklusive bilder, en film, förslag på publiceringsplan och texter till inläggen samt listan på de 16 anledningarna att jobba i energibranschen. Ni använder det ni vill och får gärna skapa eget material på temat.

23 januari är Elens dag.

Genom att uppmärksamma elens nytta och nöje i samhället! Elens dag är också till för att fira och glädjas åt det arbete vi i energibranschen gör. Du hittar tips på vad du kan göra för att fira Elens dag i tipslistan ovan.

Det finns en rad förslag på både mindre och större aktiviteter som ni kan göra på ditt företag. Ta del av det idématerial som finns här på webben.

Nej, inte än - men vi vet att önskemålet finns hos våra medlemmar att skapa en särskild sådan.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Julia Hörnell

Julia Hörnell

Kommunikatör
Enhet: Kommunikation
Telefon: 08-677 27 36
Mobil: 0701-64 44 36
E-post: julia.hornell@energiforetagen.se