Anordna ert seminarium på Arena Energi

Publicerat av: Julia Hörnell ·

300 meter från Almedalen, bredvid Stora torget, ligger S:ta Karins Kyrkoruin och Klosterlängan. Varje sommar under Almedalsveckan förvandlar vi denna vackra, medeltida miljö till Arena energi – en unik plats där de hetaste och mest relevanta energifrågorna lyfts fram.

Arena energi erbjuder två olika scener, med teknik på plats liksom streaming av seminarier. Vi tillhandahåller mötesytor för öppna och slutna samtal samt möjligheten att sätta agendan i den politiska debatten.

Förra året hade arenan cirka 1 500 fysiska besökare samt en digital publik på 5000 personer. En rad företrädare för de politiska partierna, regering, myndigheter, bransch- och intresseorganisationer medverkade på arenans seminarier och aktiviteter.

Detta får ni hjälp med på Arena Energi

Med Arena energi vill vi ge våra samarbetspartners möjlighet att fokusera helt på innehållet. Därför ordnar vi det praktiska i samband med ert seminarium. Vi ser till att:

  1. evenemanget registreras i det officiella Almedalskalendariet,
  2. länkar skapas för webbsändning av seminarier och publiceras på Almedalens kanal, liksom på Energiföretagens,
  3. material från filmade seminarier finns tillgängligt i efterhand,
  4. möjlighet till catering erbjuds och
  5. teknik och scen finns på plats.

Broschyr med all information för dig som vill medverka

Ladda ner broschyren.

Våra olika aktiviteter på Arena Energi

Under 2024 utökar vi arenan och det finns olika sätt för er att medverka. Vi erbjuder er att arrangera egna seminarier på två olika scener, men även möten, samtal och mingel. Läs nedan om alla våra aktiviteter på Arena Energi.

SLOTTID 45 MIN Seminarium i Klosterlängan

Ni skapar ett eget seminarieprogram och får tillgång till lokal, teknik, streaming samt allt material i efterhand. Viss marknadsföring och registrering i det officiella kalendariet ingår. Pris: 65 000 kr ex. moms (kostnad för ev. catering tillkommer). Energiföretagens medlemsföretag får 10 % rabatt på seminarieslot.

SLOTTID 45 MIN Seminarium i S:ta Karins Kyrkoruin

Ni skapar ett eget seminarieprogram och får tillgång till en regnsäkrad scen och publikyta i ruinen, lokal, teknik, streaming samt allt material i efterhand. Viss marknadsföring och registrering i det officiella kalendariet ingår. Pris: 80 000 kr ex. moms.

Medarrangör till Energispektrum

Sedan mer än tio år tillbaka anordnas den energipolitiska debatten Energispektrum på Arena Energi. Debatten efterföljs av Almedalens största energimingel i S:ta Karins Kyrkoruin. Som sponsor är du med och sätter agendan och frågeställningarna för debatten. Du får viss exponering och ett antal platser till minglet. Pris: 25 000 kr ex. moms.

Utställare

Ni får tillgång till en monteryta i S:ta Karins Kyrkoruin i form av ett 3x3 meter stort tält. Här finns möjlighet till bildskärm och möblering. Pris: På begäran

2 TIMMAR Mingel i S:ta Karins Kyrkoruin

Ni får tillgång till scen, teknik, dj och catering. Pris: På begäran.

Rundabordsmöte

Ni får tillgång till en regnsäkrad möteslokal i S:ta Karins Kyrkoruin. Här ingår bildskärm, catering och möjlighet till olika möbleringar. Pris: På begäran.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Hannes Borg

Hannes Borg

Ansvarig samhällskontakter
Enhet: Politik och kommunikation
Telefon: 08-677 27 04
E-post: hannes.borg@energiforetagen.se