Distributionsdagen Fjärrvärme - digital konferens

Den 10 februari 2021 genomförs konferensen i ett nytt spännande digitalt format. Sven Werner, Högskolan i Halmstad inleder dagen med åtta reflektioner om fjärrvärmen, då, nu och framåt. Dagen bjuder på många intressanta föredrag, till exempel om ökad leveranssäkerhet med exempel från branschen hur man arbetar med och tänker kring förnyelse och förvaltning av fjärrvärmerör, hur den politiska utvecklingen påverkar fjärrvärmen konkret, aktuella resultat inom forskning och utveckling samt vad som händer inom Energiföretagens arbete med distributionsfrågor.

distribution inom fjärrvärme
Foto: Robert Johansson / VME

Vi ställer inte in Distributionsdagarna, utan om till Distributionsdagen Fjärrvärme - digital konferens

Under denna speciella tid ställer vi förstås inte in – men vi ställer om till en digital version av Distributionsdagarna. Den 10 februari träffas vi istället på en digital endagskonferens, för året omdöpt till Distributionsdagen Fjärrvärme, där du kommer mötas av samma upplägg som vanligt, men i en annan form. Det blir en blandning av föredrag, utställare kommer att finnas med oss och det blir gott om pauser med digitala mingelmöjligheter.

Det bjuds som vanligt på ett program med fokus på fjärrvärmenätet, denna viktiga möjliggörare i fjärrvärmesystemet, med tankeväckande föreläsningar om allt från viktiga nyheter att ha koll på, leveranssäkerhet, utveckling av näten, underhållsfrågor, myndighetsföreskrifter, lågtemperaturnät och många exempel från verkligheten.

Sven Werner, Högskolan i Halmstad inleder dagen med åtta reflektioner om fjärrvärmen, då, nu och framåt. Övriga klara programpunkter - se flik "Program" nedan.

Varmt välkommen att anmäla dig till fjärrvärmebranschens viktigaste dag för distributionsfrågor.

Utställare
Här hittar du bokade utställare.

Intresserad av att vara med som utställare? Kontakta anna.linderoth@energiforetagen.se för mer information.

#distributionsdag21

Kontakt

Maria Nyström

Maria Nyström

Projektkoordinator
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 31
E-post: maria.nystrom@energiforetagen.se

Susan Öhrbom

Susan Öhrbom

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 27 65
E-post: susan.ohrbom@energiforetagen.se