EBR Säkerhetsexpo

Alla ska komma hem välbehållna efter en arbetsdag. Det kan låta självklart men är det bara om arbetsmiljön är säker. Det är lite av tankarna bakom EBR Säkerhetsexpo som arrangeras i maj 2024 på Åsbro kursgård i Närke.

arrangemang med fokus på säkerhet i elnätsbranschen
Foto: Åsbro Kursgård

EBR Säkerhetsexpo genomförs 22-23 maj 2024 på Åsbro Kursgård.

Ingen som arbetar med landets elnät vill riskera sitt liv eller att bli skadad på jobbet. Det finns inget hjälteaktigt i att jobba på ett riskfyllt sätt. Hjälteaktigt är däremot att arbeta förebyggande för att säkra att alla har en trygg arbetsplats att komma till och från varje dag.

Tråkigt? Nej, inte alls. Spännande? Ja, och viktigt. Nu hälsar vi dig som jobbar som drifttekniker, elsäkerhetsansvarig, arbetschef, underhållsplanerare, beredare, distributionselektriker, arbetsmiljöingenjör eller montör till Åsbro kursgård nästa vår. Du är varmt välkommen till EBR Säkerhetsexpo den 22–23 maj.

Programmet är inte klart ännu men en programgrupp från branschen har bildats för att ta fram det bästa och viktigaste inom säkerhetsområdet. Vi kan utlova en mix av teori och praktik kring metoder och materiel presenterat av kunniga föreläsare och leverantörer.

Logi

Hotellrum är reserverade på Scandic Örebro Väst samt Best Western Hotel Norra Vättern. Du bokar själv boende genom kontakta något av hotellen nedan. Förbokade rum finns för den 21-22 maj och den 22-23 maj.

Scandic Örebro Väst:
Rum är reserverade till den 22 mars, därefter bokas de efter tillgång. Bokning sker via deras hemsida www.scandichotels.se eller via centralbokningen genom att ringa 08 517 517 00, tonval 1 och uppge bokningskoden BENS210523. Ändring och/eller avbokning kan ske fram till kl 18:00 på ankomstdagen

Best Western Hotel Norra Vättern:
Rum är reserverade till den 21 april, därefter bokas de efter tillgång. Bokningar sker på telefon: 0583-12010 eller mail: Info@norravattern.se, uppge Energiföretagen. Avbokning kan ske fram till kl 16:00 på ankomstdagen.

Bussar kommer att gå till hotellen efter middagen på kvällen dag 1 och till Åbro kursgård på morgonen dag 2. Ingen föranmälan behövs för att åka med bussarna.

För programmets hålltider se flik "Program" nedan.

Kontakter

Mikael Eddegren

Mikael Eddegren

Projektkoordinator
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 17
E-post: mikael.eddegren@energiforetagen.se

Jenny Åkerberg Tattaranno

Jenny Åkerberg Tattaranno

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 30
E-post: jenny.akerberg@energiforetagen.se