EBR-e företagsprenumeration

Få tillgång till samtliga EBR-publikationer i digitalt format
- alltid uppdaterat med de senaste utgåvorna. 

Från och med den 1 januari 2023 inför vi företagsprenumeration för EBR-e. Det medför fri spridning av antalet användare till alla inom företaget. Det är något som har efterfrågats av våra medlemsföretag för att öka spridningen av EBR, som har en viktig roll i den stora energiomställningen vi har framför oss. Det blir i och med det ett fast pris där alla nya och uppdaterade publikationer ingår. Tillgång till EBR-e säkerställer att användaren alltid har tillgång till de senaste utgåvorna med korrekt information.  

Det finns även möjlighet att teckna en projektprenumeration, som tillägg, med fri spridning till användare i företag som ingår i gemensamma projekt under begränsad tid.

I samband med detta slopar vi även startavgiften på 10 500 kr för nya företag och inför möjlighet att köpa enstaka prenumerationer för bolag med 1-3 anställda för att minska tröskeln för de mindre bolagen.

Du kan läsa mer om villkor och prisuppgifter för 2023 längre ner på sidan. Det går också bra att mejla förlaget på forlag@energiforetagen.se om du har frågor. 

Här kan du se en inspelning av det webbinarium vi sände den 17 januari 2023 för att informera om de nya funktionerna i EBR-e och den nya modellen: 

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

Beskrivning:
EBR är ett system för rationell planering, byggnation och underhåll av eldistributionsanläggningar 0,4-145 kV. EBR omfattar standardiserade konstruktioner med satslagd materiel, bygg-, drift- och underhållstekniska anvisningar, elsäkerhetsanvisningar, ESA, samt produktionsteknik och kostnadskatalog för ledningar och stationer.

Om du har en EBR-e licens får du tillgång till alla EBR-handlingar i digitalt format via din profil på Energiföretagens hemsida. Till skillnad från om du arbetar med tryckta EBR-handlingar kan du anpassa din hantering av EBR-projekt direkt till din verksamhet – något som underlättar ditt arbete väsentligt. Via inlagda länkar kan du snabbt ta dig vidare till annan information som är relevant för just det projekt du arbetar med.

I EBR-e ingår även fri tillgång till dimensioneringsprogrammet FRIBE och lokalnätskonstruktioner i 3D-format. 

Beställ prenumeration/licens:
Du beställer din EBR-e licens via knappen "Beställ" och fyller sedan i ett formulär. Genomfört köp innebär att du har godkänt villkoren. 

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

EBR, ESA och ESA Q är av Energiföretagen Sverige skyddade varumärken. Våra registrerade varumärken ger oss ensamrätt och får endast användas med Energiföretagen Sveriges tillåtelse.