Energy Buddies, mentorprogram

Publicerat av: Annika Johannesson ·

Vill du delta i vårt digitala mentorskapsprogram mellan etablerade yrkesverksamma i energibranschen och utrikesfödda på väg in i branschen? Energy Buddies är ett mentorprogram med fokus på yrkesrollerna i branschen. Välkommen med din intresseanmälan!

Mentorprogrammet Energy Buddies pågår under hösten 2022. Vid fem tillfällen diskuterar mentorparet yrkesroller, kompetenser, drivkrafter och nätverk, med fokus på adeptens nästa steg att närma sig en utbildning eller ett jobb inom energi. Därutöver träffas alla mentorer och adepter vid en gemensam start och ett gemensmt avslut för att nätverka stort och brett i branschen. Deltagandet i Energy Buddies förutsätter stort intresse, engagemang och tid att jobba med övningar mellan de digitala träffarna. Så här ser upplägget ut:
Innehållsguiden karta.stor.jpg

Mer om mentorskapsprogrammet - vill du vara med?

Är du intresserad av att bli adept i Energy Buddies?

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

Intresseanmälan Adept 
Du som adept i Energy Buddies är nyanländ eller utrikesfödd och har ett stort intresse av att jobba inom den svenska energibranschen. Kanske deltar du i en utbildning eller håller på att söka jobb? Du har en relevant teknisk utbildning och ett stort intresse av energiområdet. Du pratar och förstår grundläggande svenska, motsvarande minst SFI D, och vill gärna ta möjligheten att förbättra din yrkessvenska och är medveten om att all information sker på svenska.
Till intresseanmälan.

Är du intresserad av att bli mentor i Energy Buddies? Titta då på webbinariet som vi anordnade den 13 maj.

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

Intresseanmälan Mentor
Som Mentor har du en teknisk yrkesroll på ett energiföretag och trivs mycket bra med att jobba i branschen. Du är en öppen person som har förmåga att se och lyssna på andra. Du kommer gärna med goda idéer såväl som delar med dig av ditt nätverk.  
Till intresseanmälan.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Elin Fellers

Elin Fellers

Projektkoordinator välutbildade nyanlända
Enhet: Politik och kommunikation
Telefon: 08-677 26 93
Mobil: 0701-64 44 47
E-post: elin.fellers@energiforetagen.se