Hjälp oss uppmärksamma Elens dag!

Publicerat av: Julia Hörnell ·

I fem år har flera medlemsföretag planerat och utfört aktiviteter för att uppmärksamma nyttan av el på Elens dag den 23 januari. Energiföretagen Sverige har tagit fram en tipslista med förslag på aktiviteter och färdigproducerade inlägg för sociala medier som du som medlemsföretag gärna får ta del av!

I år tipsar vi om lite olika aktiviteter som du som medlemsföretag kan arrangera för att uppmärksamma nyttan av el och de delar av världen som inte har samma självklara tillgång till el som vi i Sverige. Aktiviteterna är på olika nivåer för att så många som möjligt ska kunna fira dagen oavsett tillgång till tid och pengar!

Vi vill även gärna att ni tipsar oss om hur ni väljer att uppmärksamma dagen, så att vi kan sprida era initiativ i vårt pressmeddelande för Elens dag. Kanske arrangerar ni ett springlopp i ett elljusspår eller delar ut kan-el-bullar på stan?

Här hittar ni vår tipslista med förslag på aktiviteter samt våra färdigproducerade inlägg för sociala medier. (Endast för medlemmar, kräver inloggning.)

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Julia Hörnell

Julia Hörnell

Medlemskommunikatör
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 27 36
Mobil: 0701-64 44 36
E-post: julia.hornell@energiforetagen.se