Se föreläsningar från vårens regionmöten i Verktygslådan

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Medlemsportalens verktygslåda har just fyllts på med flera filmer för dig som är medlem. Nu kan du se inspelade föreläsningar från vårens regionmöten om elmarknadshubben och nätkoderna. I Verktygslådan hittar du nu även fler informativa och energirelaterade filmer som du gärna får dela vidare.

Medlemsportalens verktygslåda fylls ständigt på med nytt innehåll för våra medlemmar. Nu senast har den fyllts på med ett gäng filmer.

Föreläsningar från vårens regionmöten

På regionmötena i maj 2019 filmade vi två av våra parallella sessioner. Missade du föreläsningarna om Elmarknadshubbens projektstatus och Nätkoderna på mötet i våras? Då kan du titta ikapp här. (Inloggning krävs.)

Informativa filmer att dela vidare

Utöver våra populära Så funkar det-filmer, som reder ut energirelaterade ämnen på ett enkelt sätt, kan du nu även hitta andra filmer under rubriken "Övriga filmer" i Verktygslådan. Här hittar du både rent informativa filmer om till exempel kapacitetsbrist i elnäten och filmer som uppmanar mottagaren till att bli en del av energibranschen. Helt enkelt sådant som du gärna få dela vidare!

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Julia Hörnell

Julia Hörnell

Medlemskommunikatör
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 27 36
Mobil: 0701-64 44 36
E-post: julia.hornell@energiforetagen.se