Har du som medlem frågor om Corona?

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Det pågående utbrottet av Coronaviruset är en ny situation för oss alla. Därmed dyker det upp många nya frågor från er medlemmar. Få koll på våra nyheter om Corona, hur du bäst kontaktar oss med frågor om Corona och läs vanliga frågor och svar.

Det pågående utbrottet av Coronaviruset sätter hela vårt samhälle på prov. Energibranschen har en avgörande roll för att Sverige ska fortsätta att fungera och vi tar vår uppgift på största allvar. Vi samlar därför alla våra nyheter och aktuell information som rör Corona på vår hemsida

Har du en fråga till oss som är kopplad till Corona?

  • Mejla då frågan till info@energiforetagen.se och skriv Corona i ämnesraden, så kommer vi att svara dig så snart vi har möjlighet.
  • Som medlem kan du självklart fortfarande kontakta din vanliga kontaktperson på kansliet, till exempel regionchefen för din region.
  • Om frågan är brådskande kan du vända dig direkt till någon av våra medarbetare.
  • Börja prenumerera på vårt veckovisa nyhetsbrev för att inte missa någon viktig information om Corona kopplat till energibranschen. Nyhetsbrevet skickas ut varje torsdag.

Utifrån de frågor vi får in bygger vi upp en Frågor och svar, där vi löpande publicerar svar på frågor som rör Corona. Informationen kommer uppdateras efter hand. I anslutning till svaren har vi även samlat alla våra nyheter som rör Corona.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Henrik Wingfors

Henrik Wingfors

Enhetschef
Enhet: Energisystem
Telefon: 08-677 26 73
E-post: henrik.wingfors@energiforetagen.se