Nu kan du anmäla dig till vårens regionwebbinarier!

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Vårens regionmöten lever kvar på webben och snart rullar serien med tolv regionwebbinarier igång! Under sex tisdagar i april och maj får du som medlem koll på senaste nytt om allt från vätgas och taxonomin till omvärldsspaning med vår nya vd och en diskussion om utmaningarna för fjärrvärmens energikällor. Missa inte chansen att kompetensutveckla fler på ditt energiföretag!

Anmälan och mer information om alla vårens regionwebbinarier hittar du här.

Varje tisdag mellan den 13 april och 25 maj (med undantag för den 11 maj) sänder vi två regionwebbinarier exklusivt för dig som medlem. Totalt blir det tolv regionwebbinarier med de senaste uppdateringarna från våra experter inom en rad olika energiområden. Webbinarierna möjliggör att fler av er medlemmar kan ta del av den information som påverkar er i vardagen, både idag och framåt.

Webbinariernas målgrupp

Målgruppen för webbinarierna är bred. De riktar sig till ledningsgrupp, styrelse, kundansvariga och alla som är specialister och spjutspetsar inom sina områden. Ja, vi riktar oss egentligen till alla våra medlemmar. Så sprid gärna programmet till dina medarbetare!

Det fullspäckade programmet och hur du anmäler dig

Programmet med information om höstens alla regionwebbinarier hittar du här. Där hittar du även länkar till hur du anmäler dig till de webbinarier du är intresserad av. Samtliga webbinarier kommer sändas i vår Play medlem-kanal (inloggning till Medlemsportalen krävs). Du behöver anmäla dig innan webbinariet sänds. Ett tips är att anmäla dig redan nu så att det inte glöms bort!

Webbinarier till självkostnadspris

Webbinarieserien är en medlemsaktivitet och är därmed endast öppen för våra medlemmar. Vi sänder alla webbinarier från vårt kansli och tar ut en självkostnad för produktionen på 350 kronor per webbinarium. Du kommer även kunna se alla webbinarier i efterhand på vår hemsida. Där kommer du även hitta de presentationer som föredragarna visar under webbinarierna.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Mats Andersson

Mats Andersson

T.f Enhetschef och Regionchef Nord
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0910-76 14 80
E-post: mats.andersson@energiforetagen.se

Lisa Hjelm

Lisa Hjelm

Regionchef Mitt
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 26 54
E-post: lisa.hjelm@energiforetagen.se

Efwa Nilsson

Efwa Nilsson

Regionchef Väst
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0500-78 90 30
E-post: efwa.nilsson@energiforetagen.se

Anders Karmehed

Anders Karmehed

Regionchef Syd
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 044-12 13 18
E-post: anders.karmehed@energiforetagen.se