Energy Buddies, mentorprogram

Publicerat av: Annika Johannesson ·

Vill du delta i vårt digitala mentorskapsprogram mellan etablerade yrkesverksamma i energibranschen och utrikesfödda på väg in i branschen? Energy Buddies är ett mentorprogram med fokus på yrkesrollerna i branschen. Det pågår under hösten 2021.

Mentorprogrammet Energy Buddies pågår under hösten 2021. Vid fem tillfällen diskuterar ni yrkesroller, kompetenser, drivkrafter och nätverk, med fokus på adeptens nästa steg att närma sig en utbildning eller ett jobb inom energi. Deltagandet i Energy Buddies förutsätter stort intresse, engagemang och tid att jobba med övningar mellan de digitala träffarna. Så här ser upplägget ut:

Energy-Buddies-oversiktskarta-800x533.jpg

Mer om mentorskapsprogrammet - vill du vara med?

Är du intresserad av att bli adept i Energy Buddies? Titta på filmen så får du mer information om programmet och hur du gör för att delta.

Intresseanmälan Adept 
Du som adept i Energy Buddies är nyanländ eller utrikesfödd och har ett stort intresse av att jobba inom svensk energibransch. Kanske deltar du i en utbildning eller håller på att söka jobb? Du har en relevant teknisk utbildning och ett stort intresse av energiområdet. Du pratar och förstår grundläggande svenska, motsvarande SFI D, och vill gärna ta möjligheten att förbättra din yrkessvenska och är medveten om att all information sker på svenska. Välkommen med din intresseanmälan!

Är du intresserad av att bli mentor i Energy Buddies? Titta på filmen för att få mer information om programmet och hur du gör för att delta.

Intresseanmälan Mentor
Som Mentor har du en teknisk yrkesroll på ett energiföretag och trivs mycket bra med att jobba i branschen. Du är en öppen person som har förmåga att se och lyssna på andra. Du kommer gärna med goda idéer såväl som delar med dig av ditt nätverk. Välkommen med din intresseanmälan!

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Elin Fellers

Elin Fellers

Projektkoordinator välutbildade nyanlända
Enhet: Politik och kommunikation
Telefon: 08-677 26 93
Mobil: 0701-64 44 47
E-post: elin.fellers@energiforetagen.se