Utbildningar i elsäkerhet

Energibranschens rekommendation är att den första EBR-ESA-utbildningen som genomförs ska vara lärarledd. Dessa utbildningar samlas inom Energiföretagens initiativ Wattityd. Utbildningarna hålls av utvalda utbildningsanordnare runt om i landet, med de kvalitetssäkrade utbildningskoncept som har tagits fram inom Wattityd. Wattityd håller i kunskapstesten och utfärdar certifikat med giltighetstid. Välj "Lärarledda utbildningstillfällen" nedan för att hitta en aktuell utbildning.

När du behöver repetera dina kunskaper rekommenderar vi också här en lärarledd utbildning hos en godkänd utbildningsanordnare men du kan även välja någon av webbkurserna repetition nedan.

Digital kunskapsbank:

ESA Q ska inte likställas med en lärarledd utbildning eller en webbkurs. ESA Q är ett utmärkt komplement för dig som har genomgått en EBR ESA-utbildning och i din vardag är behov av informationen. Den kan även användas i stället för de fysiska publikationerna vid utbildning.
EBR ESA Q Fackunnig
EBR ESA Q Vattenvägar

Arbeta elsäkert

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

Björn Ferry: Slarva aldrig med säkerheten!
 Björn Ferry: Slarva aldrig med säkerheten! Heidi Andersson: Det man tränar blir man bra på  Magnus H Hallberg: "När jag kom ner var det ett eldhav där inne" Heidi Andersson: Tänk hållbart Birgitta Granström:" Det började ryka ur min kabelsax"