Missa inte höstens regionmöten med val!

Publicerat av: Julia Hörnell ·

I höst gör regionmötena comeback på lite olika sätt. Region Mitt och Nord arrangerar ett gemensamt, digitalt heldagsmöte. I region Väst och Syd ses vi för ett fysiskt möte i Skövde respektive Alvesta. Gemensamt för alla möten är att du blir serverad en omvärldsspaning med vd Åsa Pettersson, en diskussion om hur vi attraherar ny kompetens till branschen, gemensamma funderingar kring vad som händer i valet 2022 och mycket mer!


Boka din plats på regionmötet med val i din region

Regionmötet gör comeback – på lite olika sätt

På region Nord och Mitts gemensamma digitala regionmöte kan du delta bekvämt och flexibelt var du än befinner dig i Sverige!

I region Väst och Syd ses vi på plats ute i regionen precis som vi brukar göra, eftersom restriktionerna om att arbeta hemifrån släpps i slutet av september. Välkommen till de första fysiska regionmötena på ett och ett halvt år! Som vi har längtat efter att ses!

Därför ska du anmäla dig till regionmötet i din region

Är du vd, verksamhetsansvarig inom fjärrvärme, elhandel, produktion eller elnät eller bara allmänt intresserad av energibranschen och dess frågor? Då är våra regionmöten någonting för dig! På mötet ger vi dig viktiga uppdateringar i alla de frågor som rör din verksamhet och föränderliga omvärld. Här får du inspiration, handfasta råd och mer aktuell kunskap inom viktiga ämnen som rör din verksamhet.

Omvärldsspaning, statusrapport från politiken och tekniken som ska rädda klimatet

Förvänta dig ett möte fyllt till brädden med det senaste du behöver ha koll på inom energivärlden. Här serveras du en omvärldsspaning med vår nya vd Åsa Pettersson och en viktig diskussion om hur vi attraherar ny kompetens till branschen. Vi kommer också gemensamt fundera kring vad som händer i valet 2022, lyssna till en föreläsning med vår expert på förnybara energislag, Lars Andersson, om vilka nya tekniker som ska rädda klimatet med mera.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Mats Andersson

Mats Andersson

Regionchef Nord
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0910-76 14 80
E-post: mats.andersson@energiforetagen.se

Catherine Lillo

Catherine Lillo

Regionchef Mitt
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 26 81
E-post: catherine.lillo@energiforetagen.se

Efwa Nilsson

Efwa Nilsson

Regionchef Väst
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0500-78 90 30
E-post: efwa.nilsson@energiforetagen.se

Anders Karmehed

Anders Karmehed

Regionchef Syd
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 044-121318
E-post: anders.karmehed@energiforetagen.se