Använd Energiföretagens material i er kommunikation

Publicerat av: Julia Hörnell ·

I Verktygslådan på vår hemsida samlar vi förklarande texter, filmer, illustrationer och annat material som ni på våra medlemsföretag fritt får använda er av i er kommunikation. Här får du bättre koll på vad du skulle kunna använda samt ett exempel på hur Vattenfall har använt vårt material i sin kommunikation.

I Medlemsportalens Verktygslådan har vi samlat våra förklarande texter, filmer, illustrationer, kampanjmaterial, presentationer, debattstommar och broschyrer för att du enkelt ska kunna hitta och använda dig av detta i ditt energiföretags kommunikation. Här nedan följer fyra exempel på hur du kan använda informationen:

  1. Våra populära Energiföretagen förklarar-texter förklarar aktuella energibegrepp på ett enkelt men utförligt sätt. Varför inte publicera en av texterna på er hemsida, som Vattenfall har gjort här?
  2. Har du sett vår snygga interaktiva illustration över energisystemet? Den kan ni använda er av på er hemsida eller i en presentation på ett seminarium, för att visa hur energisystemet hänger ihop.
  3. Flera av våra filmer fungerar bra att dela i sociala medier eller bädda in på hemsidan, intill en fördjupande text om ämnet. I Verktygslådan hittar du både våra populära Så funkar det-filmer, men även andra filmer som Lilla filmen om biobränslen eller Lilla filmen om fjärrvärme.
  4. Har ni också tröttnat på att oseriösa elhandlare förstör förtroendet för resten av branschen? Guida kunden rätt på er hemsida med hjälp av våra frågor och svar om elavtal och leverantörer.

Du hittar ännu mer kommunikationsmaterial i Verktygslådan. In och spana!

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Julia Hörnell

Julia Hörnell

Medlemskommunikatör
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 27 36
Mobil: 0701-64 44 36
E-post: julia.hornell@energiforetagen.se