EBR Beredardag - digital konferens

EBR Beredardagar genomförs digital 3 december 2020. Konferensen vänder sig till dig som arbetar som beredare i energibranschen. Du får bland annat höra Jan-Olof Olsson, MSB, som pratar om Samhällets acceptans för infrastrukturer och krav på 100% tillgänglighet.

 nätverk för beredare i elnätsbranschen
Foto: Malin Skoog / Mostphotos

Vår årliga konferens, EBR Beredardagar, kommer i år att genomföras i ett nytt, spännande, digitalt format den 3 december.

Du kommer att kunna följa konferensen via en webbsändning och det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor till föreläsarna samt att nätverka med de andra deltagarna digitalt.

Vissa moment som gruppövningar kommer genomföras i Zoom. Energiföretagen uppfyller MSB:s rekommendationer gällande användandet av Zoom.

Programmet är under arbete och vi publicerar programpunkter allt eftersom, se flik "Program" nedan.

Läs medlemsnyhet från EBR Beredardagar 2019: EBR Beredarträff – stabil 20-åring firad i Kolmården

#ebrberedare20

Tips! EBR Beredningshandbok - B 11. Handboken ger dig en stor hjälp på vägen till att nå erfarenhet inom beredningsområdet. Du beställer den här.

EBR, ESA och ESA Q är av Energiföretagen Sverige skyddade varumärken. Våra registrerade varumärken ger oss ensamrätt och får endast användas med Energiföretagen Sveriges tillåtelse.

Kontakt

Mikael Eddegren

Mikael Eddegren

Projektkoordinator
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 17
E-post: mikael.eddegren@energiforetagen.se

Jenny Åkerberg Tattaranno

Jenny Åkerberg Tattaranno

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 30
E-post: jenny.akerberg@energiforetagen.se