EBR Beredardagar

EBR Beredardagar är en årlig konferens för dig som arbetar med berednings- och projekteringsfrågor inom elnätsbranschen.

Foto: Lena Lindberg

EBR Beredardagar, som genomförs 29-30 november 2023 i Stockholm, erbjuder en möjlighet att träffa andra yrkesverksamma inom branschen, inhämta kunskap och inspiration från föredrag och utställare, samt delta i diskussioner, grupparbeten och erfarenhetsutbyte.

Det är en bra möjlighet för att hålla dig uppdaterad på vad som händer inom branschen och hjälper dig att bli effektivare i ditt dagliga arbete.

Under dessa två dagar kommer vi att erbjuda ett intressant program med en rad aktuella ämnen. Dessutom kommer vi att bjuda in utvalda teknikleverantörer för att presentera sina produkter i en mini-mässa som äger rum under pauserna.

Här kan du ladda ner programmet som pdf.

#ebrdagar23

Tips! EBR Beredningshandbok - B 11. Handboken ger dig en stor hjälp på vägen till att nå erfarenhet inom beredningsområdet. Du beställer den här.

EBR, ESA och ESA Q är av Energiföretagen Sverige skyddade varumärken. Våra registrerade varumärken ger oss ensamrätt och får endast användas med Energiföretagen Sveriges tillåtelse.

Kontakt

Mikael Eddegren

Mikael Eddegren

Projektkoordinator
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 17
E-post: mikael.eddegren@energiforetagen.se

Jenny Åkerberg Tattaranno

Jenny Åkerberg Tattaranno

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 30
E-post: jenny.akerberg@energiforetagen.se