Åsa Petterson invald i Afrys styrelse

Publicerat av: Viktor Nordqvist ·

Energiföretagens vd valdes under Afrys årsstämma in som ledamot i deras styrelse, något som kan stärka samarbetet och initiativen för att möta de komplexa utmaningarna inom klimat- och energiområdet.

Åsa Pettersson, vd för Energiföretagen, är entusiastisk och glad över sitt nya uppdrag och dess potential att driva framtida innovation och hållbarhetsstrategier.

– Att bli en del av Afrys styrelse är ett steg framåt för att föra samman olika kompetenser och perspektiv inom energibranschen. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans för att adressera de mest akuta utmaningarna och möjligheterna inom klimat- och energiområdet, säger Åsa Pettersson.

Effekten av att förena ledande aktörer inom energisektorn kan öka branschens förmåga att möta de globala utmaningarna med klimatförändringar och hållbar energiförsörjning. Energiföretagens vd har en unik insikt och erfarenhet av att jobba med hållbarhets- och kilmatomställningsfrågor i energibranschen och fordonsindustrin. Därför välkomnade Afry Petterssons tillskott till styrelsen som ett positivt steg mot att stärka fokus på hållbarhetsinitiativ och tekniska lösningar för energisektorn. 

Läs mer om Afrys årstämma här.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Hannes Borg

Hannes Borg

Ansvarig samhällskontakter
Enhet: Politik & samhälle
Telefon: 08-677 27 04
E-post: hannes.borg@energiforetagen.se